lørdag den 16. april 2011

April


Der er gode vibes i luften her på en søndag nat.
Solen har for alvor taget fat og til tider føles det næsten som sommer, har sjældent brug for jakke og årets første magnum er spist! De seneste måneder har jeg også haft en drøm om at kunne lide kaffe, dog har dette ikke givet nogen større succes indtil for ganske nyligt, hvor jeg har drukket mokka og rent faktisk nydt smagen af kaffe!

Lige nu sidder jeg på en minimal kontorstol og burde få gang i noget engelsk. Vores skrækkelig lange forløb med corsework er langt om længe ved at nå en ende! Dog bliver presset af dette erstattet med de eksamener, der hænger faretruende i luften og melder sig efter påskeferien. Både Hanne og Anna tager hjem i løbet af ferien, min værtsmor tager til Tyrkiet og min værtssøster til Skotland. Jeg selv får en smagsprøve på Skotland i foråret, men må tilbage til Northampton, da jeg har fået lov at bo hos min områderepræsentant i mens de andre er væk, hvilket betyder en stille ferie hvor jeg naturligvis vil få læst en ordentligt masse...
På en søndag i marts fyldte jeg sytten (tusind tak for gaver og breve). En søndag jeg ikke havde tænkt mig at gøre for meget ud af og på et eller andet plan havde gruet en smule for. Havde mig lidt af en ældningsdepression lørdag aften (jeg bliver skrækkelig, når jeg runder fyrre!!), hvilket vel var et miks af ikke at være hjemme, som jo betød at forventningerne til dagen var svære at opbygge; et stik af hjemvé tror jeg. Desuden er sytten skrækkelig gammelt! Det er helt syrealistisk at jeg konkret set er voksen om knap et år. Dog var det mere det, at jeg er vokset så meget mentalt, i mens jeg har været her. Ti måneder er lang tid ikke at have set dem, der står mig allernærmest. At være væk så længe for så at komme tilbage bliver specielt både for mig selv, men også for dem omkring mig, da jeg jo ikke har været der og set eller ikke set forandringerne ske gradvist. Forandringen er derfor mere pludselig og understreger måske hvad jeg ikke har været med til hjemme og hvad jeg selv har oplevet og opbygget, men ikke helt har kunnet dele. I sidste ende er dette vel hvad, der skulle ske. Jeg rejste jo ud, for at bygge videre på mig selv og for at lære noget nyt, at komme hjem med mere i bagagen end jeg rejste ud med.
Dagen i dag bød på et trip til Milton Keynes, som ligger en halv time fra Northampton. Der blev brugt en 30-40 pund for meget og drukket mokka på Starbucks. Købte blandt andet en ualmidelig stinkende ansigtsmaske fra Lush, som i dette øjeblik er tværet ud i mit ansigt hvilket betyder at jeg forsøger at undgå at ånde med næsen... (it better be good!).
Jeg vil krybe til køjs. Varme tanker flyver til Danmark. Godnat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar